За мен

IMG_9677Казвам се Сибила Борисова и съм на 37 г. Първото ми образование е икономическо и доста време професионалният ми път вървеше през различни сфери на бизнеса (търговия, козметика, маркетинг, логистика, недвижими имоти), което ми позволи да натрупам разнообразен професионален и житейски опит.  И така, през 2009 г. дойде времето да направя големия завой в кариерата си, за да се отдам на това, което истински ме вдъхновява и което намирам за свое призвание – психологията. Последните години са изключително вълнуващи за мен. Видях, че в момента, в който започнеш да правиш това, което казва сърцето ти, пред теб се отварят безбройни възможности и всеки ден, макар и пълен с предизвикателства, носи още повече радост.

Едновременно с академичното си образование по психология, инвестирах време и усилия, за да се квалифицирам допълнително и продължавам да го правя. Обучавам се в Транзакционен анализ и Психодрама и не пропускам всички допълнителни обучения, които намирам за полезни и на достатъчно добро ниво.

Прочетете още за моето образование и квалификация.

Смятам, че всеки човек притежава потенциал и ресурси непрекъснато да променя живота си към по-добро и уважавам правото на всеки да избере дали да вложи усилия, за да ги открие и развие. Ако сте от тези, които са решили да го направят, за мен ще бъде чест да ви придружа по този вълнуващ път.

Запознайте се с моята мисия, с моите ценности и принципите ми на работа.

Ако искате да знаете повече за това какво представлява консултирането, вижте тук.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s